Offseason is my middle name

| Äventyr mot Gotland |🏁

Mina händer har börjat flagna och ögonlocken är tunga. Under fyra dagar har städning varit högsta prioritet. Här gäller det att förbereda sig. Man vet ju aldrig om jag bestämmer mig för att stanna på Gotland ett tag och då isåfall kommer jag vilja hyra ut lägenheten i Nacka och det kan bli med kort varsel. 

Nu är det nytt äventyr. Gotland. Offseason IGEN. Men jag måste erkänna att jag var där en sväng i sommar, för att få hälsa på min barndomsvän och arbeta för Ekegården, södra Gotland. De önskade mig tillbaka, och jag kände att jag behövde paus från Stockholm ett tag. Jag chansar. Vem vet vad det kan utvecklas till. Blev kär i ett antal lador under första besöket, så det kan nog tänkas att det blir någon ytterligare. Litet axplock.. man kan tycka det inte är så mycket för världen, men när fantasin sätter igång….

Share :

Share on facebook
Share on whatsapp