Dagens önskemål

🎨 💰Mentorskap från någon med erfarenhet inom konst, business, och en som har upplevt andra perspektiv än svenska gärna en internationell person. 🔮💵

En tomhet kröp fram under mattan efter leveransen av alla illustrationer till bokförlaget. Illustrationer som jag har marinerat och dykt in i, under tre månader. Ungefär samma känsla som när man har läst en riktig bra tjock bok eller sett en lång serie… plötsligt har karaktärerna flyttat in, de har ätit middag, sovit i din säng, varit med i badrummet. De har blivit en del av din närmaste krets – tills den trista dagen då sista bladet var vänt, eller säsongens sista episod slocknade på skärmen. TOMT. 

Resultatet efter tomheten blev tre dagar av rastlöshet, ofokuserande, brist på möjligheten att se ljust på tillvaron. Alltså det var dags att skifta energi. Bästa medicinen just nu är att promenera/springa, prata med någon, lyssna på någon jag tycker ger mig bra råd, eller känsla. Jag mixade ihop två – promenera och lyssna till en jag följer. Just denna soliga dag bjöd han in en dam vid namn SARK. En dam som jobbar och stöttar kreatörer.

Utan att veta mycket mer om henne sökte jag mig till hennes sida och laddade ned en kreativ karta som skulle hjälpa dig på din kreativa värld. 

Nästa dag dimper det ned ett brev (mejl) 💌 där det står att hon ska ha mentorskap one-to-one efter nästan 30 års uppehåll… Vad är oddsen?🤷‍♀️

På en video berättade hon vad hon kunde erbjuda i form av tid och engagemang.

I sin urvalsprocess på väl utvalda kreatörer, ville hon också veta vilken tid och engagemang man själv vill lägga in, och därför skapat ett frågeformulär hon ville man skulle fylla i efter man tryckt på INTRESSE KNAPPEN. Kände iver i hela kroppen.

Följetång… kommer det kunna bli en följetång här tro? Det känns mycket bra… 

Håll tummarna.👍🏻

Del ett av filerna jag fick ladda ned från hennes sida. Planetsark

NIX - DET GÅR INTE ALLTID SOM MAN TÄNKER SIG!

Share :