Vernissage på Gotland

Utställning hela sommaren från 10 juli – 15 augusti. Men vi startar med vernissage lördagen den 29 maj, då kommer @Ekegården ha premiäröppning på Eke Galleri och jag får äran att vara den konstnär som borrar de första hålen i deras nyrenoverade lokaler på Södra Gotland för att hänga upp ett utvalt antal tavlor på deras väggar.
 
 
Ekegården har under de kalla månaderna jobbat på hårt med att renovera sina lokaler som härstammar från 70-talet, med sina tegelväggar och en salig blandning av träsorter vill de behålla en del av den stilen som föddes här istället för att renovera sönder platsen till något den inte är. Imponerande.
 
Vi har tillsammans pratat om vad som skulle passa bra och vad man skulle önska fyllde dessa 900kvm +.  Mer konst, musik, dans, yoga och teater. En av lokalerna har 7 meter i takhöjd, scen, bra belysning och PA. Här kan allt skapas, det är verkligen bara fantasin som stoppar. Ett av mina bästa kurs/retreats var när jag fick blanda terapi, konst, meditation, dans och hälsosam mat under en helg, med avslutande vernissage… kanske det kan vara någonting som kommer skapas även här. Vem vet?
 
Utöver restaurang, bar, biljardbord, stor evenemangslokalen, 70 sängplatser finns det stora gräsmattor utanför med labyrint och plats för husbilar. Nyfiket funderar jag på hur denna platsen kommer blomstra i sommar och åren som kommer. 
 

VÄLKOMMEN!

UTSTÄLLNING PÅ EKEGÅRDEN

SOMMAR ÖPPETTIDER 10 JULI - 15 AUGUSTI Tor-Fre 17-22 Lör 12-16
HELA SOMMAREN

Share :