17 Juli | Jag har köpt hus

Jag har köpt hus på Gotland?!

Galen, modig, nyfiken, glad, bubblande, illamående, skräckslagen, lugn, längtande, väntande, kunskapstörstande, ovetande, medveten, skrattande, gråtande, kristallklart, suddigt, otydligt – JAG GÖR DET BARA!

Efter en lång tids längtan efter att köpa hus, har jag före midsommar skrivit på ett kontrakt på ett hus från 1800-talet, som varit sommarboende och ska nu bli ett helårsboende.. ja, ni kan tänka er, det är lite att göra. Men jag vill. 

På tomten finns en lada, en framtida ateljé och galleri/butik. Många konstnärer samlas på denna ö, det myllrar. Jag tycker mig hört att på årets konstrunda fanns det ca 200 konstnärer på kartan. Nästa år kan det bli 201. 

Så här ser den ut – fin va? Det tycker iallafall jag.

Ladan är idagsläget fullt av “bråte” men det ska rensas så snart jag fått full tillgång till platsen i augusti. Här finns det jobb för den frivilliga. 

Vem vet det kanske blir en vespa klubb här också. Inga hinder – bara kul.

Share :