Boken är här!!!

Rykande färska från print har boken anlänt

Mycket man ska göra samtidigt. Filma live på Facebook, hålla i saxen båda två, försöka hålla kameran stilla pga skakningar i händerna av förtjusning och pirr..  I TRE hela dagar fick jag lov att vänta på att öppna kartongerna. Kia var i Stockholm och levaransen kom till mig på Gotland. Tååååålamod. Den 31 kom hon hem och den 1 augusti 2021 kunde vi öppna kartongen för att se vad som fanns inuti…

Där låg dom. Våra timmars arbete genom månader och år.

Kommer pappret lyckas få fram illustrationernas detaljer och magi? Kommer boken ligga bra på en platt yta när man läser den? Är storleken på alla illustrationer ok? Är de för små några av dom? Kommer pappret blänka bort illustrationerna. Är typsnittet bra? Kommer läsarna att få en härlig känsla, kommer de öka deras fantasi? 

När jag såg de intensiva färgerna kände jag en ilning i kroppen – detta blir bättre än jag hoppats på. Vände på första bladet, andra, tredje.. leendet steg upp över öronen och jag behövde hoppa och skrika. De små detaljerna syns fint. TJOHOOOO!!!! Va kul! Nu är det bara att få höra alla läsarnas kommentarer. Lovar – det är magi – utöver det vanliga. 

En kollega och vän Sara på Ekegården kom fram och fick den allra första boken. Hon strålade. Delad glädje är allt. Ännu en vän hoppade med glädjeskutt mot oss. Therese, hon fick nr 2. 

Efter vårt firande var det bara att sätta igång att handla vadderade kuvert och börja signera de förbeställda böckerna. Med en väl utvald penna och travar på var sin sida tankade jag ned vilka meddelanden de olika läsarna skulle få. Underbart skön stund ute i solen. 

Detta kommer gå fint. 

Tack snälla för att jag fick möjligheten att förverkliga denna dröm. Att få en produkt i sin hand – som jag hoppas kommer öka barns fantasi och att de får att sova sött om natten.

Smygpremiär i Visby 7 augusti 2021

VILL DU BESTÄLLA DITT EGET EXEMPLAR?

För beställning av bok 220kr/st. Skriv antal, adress och vem du vill dedikera det till så skickar jag swish nummer till dog. Porto tillkommer.