Hej mitt hus!

Från midsommar ända fram till 1 november har jag fått vänta på denna skönhet. Det har varit oändligt många timmar av tankar. Ska jag renovera huset eller ladan, vilken ska jag bo i? Vad ska jag börja med? Vad är bra ekonomiskt? Så kom min syster som vanligt med en bra kommentar…

Ja, du kan ju tänka dig. Tror du jag gått och fnulat på hur i “h-s-a” ska jag (hellskotta) ska jag som inte har någon byggnadserfarenhet ska lyckas ro iland detta projekt? Jag tänker såhär, jag har tålamod, jag tänker att resan är målet, jag har projektledarnerv, jag tycker om att förtydliga/visualisera för de som vill vara med på resan och kanske tom hjälpa till, jag vill prova, jag vill utveckla ny kunskap och återta närheten till naturen.

Syster yster och jag pratade om tankarna kring vilket jag skulle börja med och hon säger en så bra kommentar. 

– Se nu till att du gör det DU vill inte vad andra ska ha tillgång till…. 

Wow – klok som en bok min syster. Såklart. Jag visste direkt vad jag skulle börja med, huset. Varför? Det återkommer jag till. Nedan kan ni se hur huset såg ut när jag var på visning under vår/sommaren.

Video från sommar 2021

Saknar en liten video på nuvarande kök… ni får stå ut med foto ovanför sålänge…