Nyckeln äntligen i min hand

Har du inte haft den än kan du undra? Nja, jag har haft chansen att få vara i huset pga snäll ägare. Men nu är allt klart. Folkbokföringen är på plats. Här ska jag nu vara ett tag till.

Tack och lov var familjen här och kunde dela min glädje när nyckeln var i min hand. Vi gick tillsammans runt i huset, tomten och ladan. Konstaterade att det finns mycket att göra om man vill och det finns ännu mer om man vill det också ;).

Efter möte med snickare (som gillar att renovera ruiner) ska vi böra med ena taket. Bjälkarna ligger inte så tätt som de borde och taket har fått en liten mage på insidan. Lika bra att göra rätt från början. Så detta blir starten och rivning av väggar, inmat och golv kommer nog ske innan jul. Får se hur långt vi hinner.

PS. Du kan få undra lite till varför det är så många vespor på bilden…