VACKER START PÅ 2022

30 DECEMBER Glad över att få komma ut efter en härlig ledighet hos familjen över jul och fortsätta på huset och trädgårdsutvecklingen. Det var en omöjlighet att gå inomhus och riva. Denna dag var det varmt och skönt ute, så det blev att se till att ljuset och nya generationen träd ska få chans att blomstra. 

Kom på att jag behövde fotografera en förebild och blev så stressad att den blev alldeles suddig. 

1 JANUARI Första dagen på året – den knasprigt härliga luften, blå himmel och strålande sol, gör att det sprätter i kroppen. 

Jag kan säga att den första veckan av rivning i huset hade jag lite ont överallt, men nu fattar den att det är ju riktig härligt att få röra sig så många timmar om dagen och nu stöttar den upp för fullt – vi har skoj ihop – kroppen och jag! Istället för att sitta 8 timmar framför datorn… LOVE THIS! Det är detta kroppen är skapad för.

Det sprätte ju inte mindre i kroppen för Lena var på besök, det skulle bli 2 dagar men blev nästan 6 – hon tyckte lika mycket som jag om att fixa och hjälpa till. Många skratt, ost och vin hann vi också med! Tack.