NYHETER

PROJEKT

Guidade godnattsagor blir bok

Över en halv miljon har lyssnat

Draken & Prinsessan en av flera guidade godnattsagor som snart dyker upp i bokform. Per idag 22/4 2021 har sagan 5000 följare och 550 000 visningar. Du kan själv lyssna på sagorna gratis på YouTube på Kias kanal ännu bättre, ta också med din förälder – eller barn. 😄 

Barndomsvännen Kia Temmes har en stigande succé på sina guidade godnattsagor. Med sin sövande stämma hjälper hon unga lyssnarna att bli lugna, avslappnade och tillslut härligt snusande och sovande. Nu slår vi våra påsar ihop och ska göra barnböcker av dessa. Sedan barnsben har både Kia och jag en enorm fantasi. Vi skapade flera fantasivärldar av vår omgivning. En stenhög på ängen blev ett magiskt slott och plötsligt blev hela vår värld ett chokladland medan älvorna dansade runt oss. Jag erbjöd att illustrera hennes bilder hon lade upp på Youtube runt oktober 2019, de ser ni här på sidan, och nu var det dags för barnbok. 

JULKLAPPSTIPS

DRAKEN OCH PRINSESSAN | En guidad godnattsaga för många åldrar, flest mellan 3-12 år. Maila dina kontaktuppgifter och antal så skickar jag så fort jag kan. Swish nummer 123 548 87 05 220 kr + 39kr porto.
SNART I BOK
Previous
Next

Stiftelsen Otto2020

APRIL 2021 | Stiftelsen syftar till att skapa insatser för att stötta unga människors psykiska ohälsa till minne av Otto som valde att ta sitt liv 12/10 2020, dagen innan han fyllde 25 år. 

Mitt uppdrag var att skapa en logo som talar sitt eget språk och stämmer med deras syfte att existera. Logon gav både mig själv och andra starka reaktioner, så vi provade med andra förslag, men återgick till denna. Det var som det skulle. En sorglig historia som vi behöver förebygga på alla möjliga vis.

Jag kommer även bidra med min kompetens för färg, form och pedagogik/kundupplevelse och även skapa hemsida, den är inte klar än.

Vill du också göra något meningsfullt och veta mer? Gå in på Facebook sidan som idag drivs av Medveten Kompetens, Marit Lind. Läs mer…

AWARE LIVING

APRIL 2021 | Kia Temmes nya bolag Aware Living är i ständig förändring och utveckling. Medvetenhet är hennes grundbult. Hon behövde hjälp med hemsida och logo. Hemsidan vill hon hantera själv när jag var klar med färg, form och orienteringskarta. Vid överlämning lägger vi också lite extra tid på lärandet. Skönt – vilken frihet!

Hur börjar du ens? Genom att jag inte är du, utan kanske mer lik din kund, kan jag ställa relevanta, nyfikna frågor. Du sparar tid på att börja i rätt ände och slipper massa extra manuellt arbete i efterhand.

Hållbarhet i längden Vi kommer också fram till vad du bör lägga tid på och inte, så det blir hanterbart och hållbart för dig i längden. Vi kan tillsammans upptäcka “hål” som behöver fyllas och även överflödiga delar som vi helt enkelt kan ta bort. 

När det gäller färg och form, kanske du redan har en idé och gör ett moodboard med referensbilder/färger/ord – gärna ett album på Pinterest vi kan dela.

Kanske du bara vill ha hjälp med någon att bolla med utan att skapa hemsida, så kan jag vara din vän, guide, facilitator och/eller workshopledare? Kanske du bara önskar själva kartan? Jag kan hjälpa dig att rita upp något du själv kan utgå från. Jag är här för dig!

Previous
Next

HEMSIDAN

MARS 2021 | Jag vet hur frustrerande det är med hemsidor. Jag har gjort min egen och jag har också hjälpt en del småföretagare att skapa formen, logo, typsnitt, färger och uttryck, för att de sedan (efter lärande av plattformen) själva ska kunna fortsätta.

Det är befriande att ha kontroll över hemsidan och även friheten att själv kunna göra om. Det är inte alla som tycker om det och det kräver tålamod. Tycker jag iallafall. Det kan se enkelt ut utifrån, men nu med alla olika skärmar behöver man testa flera gånger för att det ska se bra ut, och fungera överallt.

Hoppas ni tycker om den!

DISCOVERY_JOURNEY_NOW

JUNI 2020 | En instagram sida som jag bara leker på. Den uppdateras relativt sällan, men ibland händer det!

Här hittar ni mötesskisser jag har gjort på föreläsningar. Mycket uppskattat och perfekt bild att ge ut till sina deltagare i efterhand, eller jobba vidare med illustrationerna i kommunikationen om ämnet.

Kommunikologi har gett mig inspiration till flera av illustrationerna – hur kommunikation kan hjälpa till genom att bli medveten. Andra måste jag erkänna jag har lagt upp för att träna på enkla animationer. Gillar att utforska kombinationen av det digitala och konst.

 

Draken & Prinsessan

Finns gratis på ljudbok och nu snart i bokform. Passa på att förbeställa innan 1 augusti för ett personligt exemplar med hälsning och signatur. Maila ditt intresse och du får förbetala med swish 220 kr. Tack snälla!
SNART I BOK

Tomtenissen & Tomtan

Neo och Moa har i denna sagan karaktärer som sjöjungfrur. Tillsammans med sina vänner ger sig ut på skattjakt.
LJUDBOK

Fröken Måne får hjälp

Nu beger sig Neo, Moa och flera av deras kompisar ut i rymden och får i uppdrag att hjälpa Fröken Måne att hitta vad det är som orsakar störningarna med jorden.
LJUDBOK

Draken, Prinsessan & Griskrokodilen

Sagan handlar om Neo och Moa som ger sig ut på ett räddningsuppdrag för att hitta den försvunna griskrokodilen Sonja. Sagan en fortsättning på den populära sagan ”Draken och prinsessan”.
LJUDBOK

Tomtenissen & Tomtan

I den här sagan så befinner sig Neo och Moa i en magisk värld där dom som tomten Neo och tomtan Moa hjälper pepparkaksflickan att hitta sin försvunne bror pepparkakspojken.
LJUDBOK

Grafisk hjälp till hemsidan

Hur ska jag få det snyggt?

KONTAKTA MIG VETTJA

Det värsta som kan hända är att vi hittar en lösning eller inte, men en bra dialog kommer vi ha. Kanske det dyker upp något oväntat.
KONTAKT

Den senaste tiden har fler bestämt sig för att uppdatera sina hemsidor, eller ska skapa onlineutbildningar, kanske tom startat upp en egen firma och kommer till frågan

Hur ska jag få det snyggt?

Med oceaner av träning och nedlagt tid av digitala program, kommunikationsutbildningar – tydligt budskap, pedagogisk rådgivare och grafisk form och färg i ryggen – kanske jag kan hjälpa dig. Du får mycket kompetens i en person. Ofta har jag fått höra. 

Va? Tycker du om både det tekniska och det grafiska?

Fantasivärldar av vår omgivning, en stenhög på ängen blev ett magiskt slott och plötsligt blev hela vår värld ett chokladland medan älvorna dansade runt oss. 

Beroende på hur mycket tid du vill lägga själv och hur mycket du vill ha hjälp har jag olika alternativ. 

MENY