NYHETER

PROJEKT

Guidade godnattsagor blir bok

LYSSNA TILL SAGORNA

Play Video

På YouTube kan du lyssna gratis på sagorna. Här finns över tio sagor och där barn ofta hittar sin favorit, och lyssnar om och om igen. 

Barndomsvännen Kia Temmes har en stigande succé på sina guidade godnattsagor på YouTube. Med sin sövande stämma hjälper hon unga lyssnarna att bli lugna, avslappnade och tillslut härligt snusande och sovande.  

Nu slår vi våra påsar ihop och ska göra barnböcker av dessa. Sedan barnsben har både Kia och jag en enorm fantasi. Vi skapade fantasivärldar av vår omgivning, en stenhög på ängen blev ett magiskt slott och plötsligt blev hela vår värld ett chokladland medan älvorna dansade runt oss. 

Kan vi ge positiva effekter av det vi skapar blir ingen gladare än vi!

ILLUSTRATIONER BLIR TILL

Draken och Prinsessan_4
Play Video

Nyfiken att följa den illustrativa processen så lägger jag ut några smakprov då och då på min YouTube kanal. Här finns också korta inslag från min blogg Discovery Journey

SUZANNE WILNERSSON

Kreatör, illustratör, pedagogisk rådgivare och kommunikatör med tekniskt intresse

Självlärd och fortsätter med det. Arbetar både i olja och grafiskt – digitalt målande.

Pga min pedagogiska bakgrund – byter jag gärna ut text mot bilder. Vi har kort intressefokus idag. 

Målar tavlor i olja och tar skräddarsydda uppdrag. Har gjort 60 års presenter, julklappar, utsmyckning till kontor och andra tillställningar.

Självlärd genom min nyfikenhet och behov av de bolag jag startat att lära mig. Har både det tekniska intresset, kommunikationen, det pedagogiska – hur tydligt det är i upplägg och bilder. Jobbar endast med wordpress och på det Elementor som admin verktyg. Jag jobbar inte med analysen, back up med mer. Heller inte med textinnehåll.

Har varit med en del gånger och visualiserat det som blivit sagt under möten. Ofta förstår fler vad mötet handlar om och blir mer delaktiga. Det är också ett bra dokument att använda i efterhand.

Arbetar med Xtractor på uppdrag.

Utbildad kommunikolog. Läs mer

Ett halvt liv i Norge och resten i Sverige har aldrig gett mig känslan “åh nej, måndag igen”… inom några av mina jobb. 

Vad driver mig? Att skapa vackra kreationer och miljöer tillsammans med andra och på egen hand.. Vara med och bidra till en skön, utvecklande och tillåtande stämning mellan människor. Lyssna och hjälpa till att ändra perspektiv. Vara med i starten av projekt eller projekt som stoppat upp. Skapa grafiskt formspråk och illustrationer. Se igenom kommunikationen är den tydlig? Vara uppmärksam på kundens resa. Inspirera. 

Grafisk hjälp till hemsidan

Hur ska jag få det snyggt?

KONTAKTA MIG VETTJA

Det värsta som kan hända är att vi hittar en lösning eller inte, men en bra dialog kommer vi ha. Kanske det dyker upp något oväntat.
KONTAKT

Den senaste tiden har fler bestämt sig för att uppdatera sina hemsidor, eller ska skapa onlineutbildningar, kanske tom startat upp en egen firma och kommer till frågan

Hur ska jag få det snyggt?

Med oceaner av träning och nedlagt tid av digitala program, kommunikationsutbildningar – tydligt budskap, pedagogisk rådgivare och grafisk form och färg i ryggen – kanske jag kan hjälpa dig. Du får mycket kompetens i en person. Ofta har jag fått höra. 

Va? Tycker du om både det tekniska och det grafiska?

Fantasivärldar av vår omgivning, en stenhög på ängen blev ett magiskt slott och plötsligt blev hela vår värld ett chokladland medan älvorna dansade runt oss. 

Beroende på hur mycket tid du vill lägga själv och hur mycket du vill ha hjälp har jag olika alternativ. 

MENY